Våra attefallshusmodeller

Vår slogan “positiva känslor i kvadrat” är grunden till namnen på våra attefallshus. Våra hus är benämnda med en positiv känsla som tex “kärlek”, “lycka”, “glädje” osv. Vi erbjuder grundmodeller och vi skräddarsyr helt efter behov och önskemål. Från enkel byggsats till nyckelfärdigt. Vårt husprogram är brett då vi täcker in både modern och klassisk arkitektur. Vi anpassar husen utifrån kundens behov och önskan. Passar inte något av husen in så är vi behjälpliga med att rita ett som passar handen som handsken. Vi uppdaterar vårt husprogram kontinuerligt så vi rekommenderar att man återkommer till den här sidan.

Attefallshus klassisk (new england och sekelskifte)

Drömmer ni om ett eget attefallshus i New England-stil, då har ni kommit rätt. Våra vackra attefallshus reflekterar New England på ett ypperligt och smakfullt sätt. Husen kan skräddarsys utifrån behov och förutsättningar. Det mesta är möjligt. Hur ser er dröm ut? Vi välkomnar er förfrågan!

Attefallshus New England 25 kvadrat Romantik

Attefallshus 25 kvadrat Underbar

Attefallshus modern

Vi är breda i vårt attefallshusutbud. Från klassisk New England till ultra-modern arkitektur. Sjävklart erbjuder vi hus med mer main-stream design också. Nedan följer vårt moderna program.

Attefallshus 25 kvadrat Lycka

Attefallshus 25 kvadrat Glädje

Attefallshus 25 kvadrat Mys

Attefallshus 25 kvadrat Frihet

Attefallshus 25 kvadrat Kärlek

Attefallshus 25 kvadrat Liv

Attefallshus 25 kvadrat Fantasi

Attefallshus 25 kvadrat Inspiration

Attefallshus The Epic Wave

Attefallshus The Epic Wave Andra vågen

Attefallshus The Epic Wave Tredje vågen

Attefallshus The Epic Wave Fjärde vågen

Attefallshus och Friggebod Plus

Attefallshus The Epic Wave

 

Attefallshusparken

PL001668Våra attefallshusmodeller