Attefallshuskatalogen 2016

Attefallshuskatalogen 2016 håller just nu på att formges för fullt. Katalogen kommer att vara fylld med våra trevliga attefallshus och friggebodar. Utbudet är brett och passar alla smaker. Från klassisk New England till ultra-moderna lösningar.

Attefallshuskatalogen 2016, ett färgstarkt kollage fyllt med drömmar

Attefallshus AB är duktiga på att se helheten och kommande katalog kommer likt vår websida visa många idéer på vackra och annorlunda helhetslösningar. Kombinera ett attefallshus med friggebod och bind ihop dessa med en härlig terrass och pergola. Vi kittlar sinnena med fantastiska miljöer. Katalogen kommer även att innehålla qrkoder till intressanta och relevanta filmklipp mm. Vid sidan av husen kommer även allmän information kring den nya lagen beskrivas och vad man bör tänka på när man skall bygga. Compact living är den stora utmaningen som vi tar på största allvar. Det är fantastiskt spännande och roligt att finna optimala lösningar för att frigöra yta utan att det bekostar på funktion och användarvänlighet. Våra hus är unika!

När katalogen är klar kommer den att ligga uppe för nedladdning på vår websida. Nedan visas ett av flera förslag till kommande framsida. Intresserad utav att få infomation när den är klar? Anmäl ert intresse på vår websida.

 

Attefallshuskatalogen 2016

PL001668Attefallshuskatalogen 2016