Attefallshus The Epic Wave -Tredje vågen

Vårt internationellt uppmärksammade Attefallshus The Epic Wave får familj. Attefallshus The Epic Wave -Tredje vågen har fångat typiska detaljer från modern. Den signifikanta spaljén är en konsekvent och genomgående detalj i samtliga hus i den nya husserien. Vid sidan om sin vackra arkitektur innehåller attefallshuset fantastiskt smarta, unika och platseffektiva lösningar. Trappan upp till sovloftet agerar garderob när den inte används. Om man skall använda loftet skjuter man bara undan kläderna på den praktiska och unika klädhängaren som visas på filmen. Likaså finns det en praktisk förvaring i trappan (en lucka som man öppnar. Bra förvaring för bland annat skor). Notera det funktionella köket med den praktiska bardisken. Rummet innanför kök rymmer en garderob och en 80×210 säng. Vill man använda rummet som kontor går det självklart bra också. Sov loftet rymmer lätt en 180 säng och tack vare den extremt låga taklutningen (3 grader) får man en förhållandevis luftig känsla. Även här finns det generöst med förvaringsutrymme. Uppmärksamma även förvaringslådorna ovan entrédörren,

Stora glaspartier med dubbla pardörrar bidrar till ett ljust och hälsosamt hus. Öppna båda dörrarna och gränsen mellan ute och inne suddas ut. Den intilliggande friggeboden inrymmer ett hemmakontor tillsammans med ett gästrum för övernattning. Den underbara takterassen behöver ingen ytterligare beskrivning då bilderna och filmen talar för sig. För säkerhets skull har ledbaserad belysning fällts in i ytterväggen för att belysa trappstegen under kvällstid. Under trappan finns även en ytterdusch. Huset har verkligen allt och lite till.

Attefallshus och Tesla Powerwall

Vi är svaga för ny teknik som gör livet enklare, notera batteriet på baksidan av friggeboden. Ett batteri från Tesla (detta är planerat att lanseras under 2016). Se https://www.teslamotors.com/sv_SE/powerwall.

Attefallshus The Epic Wave -Tredje vågen finns på film

För att skapa en så verklig upplevelse som möjligt och förmedla den rätta känslan som är så typisk för alla hus som ritas utav Attefallshus AB har vi valt att ta fram en film. Klicka på bilden för att se filmklippet (skall ses i 1080p för bästa upplevelse).

Attefallshus The Epic Wave -Tredje vågen

Attefallshus The Epic Wave -Tredje vågen Attefallshus The Epic Wave -Tredje vågen Attefallshus The Epic Wave -Tredje vågen Attefallshus The Epic Wave tredje vågen

PL001668Attefallshus The Epic Wave -Tredje vågen