New England 25 kvadrat Romantik

New England 25 kvadrat Romantik visas här i en trevlig attefallshusfilm. Huset rymmer det mesta som man behöver för ett behagligt boende.

New England 25 kvadrat Romantik i en helhetslösning

Vi har knytit ihop attefallshuset med en vacker pergola och terass samt en friggebod. Tillsammans med poolen har vi skapat en oas som borgar för skön livskvalitet.

Innan vi går in på en kort beskrivning så vill vi understryka att kunden anpassar huset efter sitt tycke och smak. Det visualiserade huset är endast en möjlig lösning bland många. Attefallshuset inrymmer en liten hall med två garderober. I anslutning till hallen kommer man in till WC/dusch. Ett helkaklat badrum med termostatstyrd komfortgolvvärme. I det kombinerade sällskapsrummet/kök är det högt till tak som ger en luftig atmosfär. Köket är kompakt men har allt som behövs för att fungera bra. Vi har valt att ställa ett barbord med barstolar och placerat det intilliggande fönstret med hänsyn av detta. Den praktiska dörren vid kök är en bekväm och praktisk lösning för att få access till den bakomliggande terrassen. All belysning är ledbaserad och i sällskapsrummet är den dessutom dimmbar.

Loftstegen hängs upp på väggen när den inte används. Sovloftet rymmer lätt en 160-säng och det lilla öppningsbara fönstret är inte bara ett tacksamt tillskott med ljusinsläpp utan också en skön ventilationsmöjlighet. För uppvärmning utav huset anser vi att en luftvärmepump är det bästa alternativet då den inte bara är ekonomisk i drift utan även har skön air condition under varma sommardagar.

Funderar ni på något liknande eller har en attefallshusdröm? Välkommen!

Klicka på länken eller bilden för en kort filmvisning. Klippet skall ses i 1080p för bästa upplevelse. https://www.youtube.com/watch?v=umm8Zs8z_mY

Stämningsbild Attefallshus Attefallshus med Pergola Attefallshus med sovloft Attefallshus med pergola Attefallshus med spaljé och terrass Attefallshus New England 25 kvadrat Romantik Attefallshus New England 25 kvadrat Romantik

PL001668New England 25 kvadrat Romantik