Attefallshus 25 kvadrat Mys

Beväxta tak eller sedumtak som det också kallas blir alltmer vanligt förekommande. Det är vackert och praktiskt. Vi har designat ett nytt attefallshus, “attefallshus 25 kvadrat Mys” som är utrustat med ett grönt tak. Huset innefattar en smart planlösning med det mesta som krävs för ett behagligt året-runt boende. Trots sitt begränsade utrymme känns det luftigt. Med de stora fönsterpartierna släpps det in rikligt med hälsosamt ljus. Vi har ritat in ett kompakt och arbetsvänligt kök med ett trevligt fönster mellan ovan- och underskåp. Dusch/wc är helkaklat och allrummet rymmer en kompakt hörnsoffa med soffbord o.d. En myshöjarfaktor är självklart kaminen.

Som med alla våra hus anpassar vi helt utifrån kundens önskemål och förutsättning. Man kanske inte har behov utav en kamin, kök, badrum… Inga problem, detta löser vi genom vårt samtal och optimerar huset så att det passar 100% till kundens fulla belåtenhet. Intresserad? låt oss sätta oss ned på vårt kontor i Askim och se över förutsättningarna för att sen återkomma med en kostnadskalkyl.

Välkommen!

Länk till Youtube: En enkel animering

Attefallshus 25 kvadrat Mys Attefallshus 25 kvadrat Mys Attefallshus 25 kvadrat Mys Attefallshus 25 kvadrat Mys Attefallshus 25 kvadrat Mys

Attefallshus 25 kvadrat Mys Attefallshus 25 kvadrat Mys Attefallshus 25 kvadrat Mys

PL001668Attefallshus 25 kvadrat Mys