Arkitektur och visualisering

Våra arkitektritade komplementbostadshus visar vackra exteriörer och smarta och utrymmesbesparande interiörlösningar. Vi skräddarsyr helt efter kundens behov om så önskas.

Vårt breda villaprogram har genomgående smarta och tidsrätta planlösningar. Även här erbjuder vi möjligheten till att skräddarsy efter personliga önskemål. Tillsammans med kund tar vi fram det ultimata drömhuset.

Vi hjälper till med arkitektur och visualisering

Har ni en egen skiss eller fundering om annorlunda lösning så hjälper vi gärna till med att ta fram ritning mm. Låt er inte luras av vårt företagsnamn, vi ritar även större hus. Vi välkomnar er till vårt fina kontor i Göteborg för vidare samtal över en fika eller så kommer vi ut och besöker er. Befinner ni er i en annan del i Sverige hjälper vi självklart till, men vi kanske inte kommer och besöker er i första skedet.

Attefallshus Villa Luxury _1 (1920x1080)

Villa 400 kvadrat Kungsbacka

Attefallshus New England

Drömmer ni om ett eget attefallshus i New England-stil, då har ni kommit rätt. Vi är duktiga på att fånga upp kundens önskan och överträffar ofta förväntningarna. Vi tittar på helheten och som många av våra bilder beskriver kan vi verkligen skapa miljöer som skiljer sig från vad övriga marknaden erbjuder. Ni har kanske en idé men är inte helt säker på vad som kommer att fungera. Tillsammans tar vi fram den perfekta lösningen. Varför inte passa på att tänka på en pergola, terass och en liten charmig friggebod, möjligheterna är nästintill oändliga.

Nedan visas ett par charmiga attefallshus framtagna för kunds räkning. Det första är ett kompakt attefallshusgarage för en motorcykel. Huset är även utrustat med WC/dusch samt ett mysigt sovloft. Det andra attefallshuset är designat för matlagning. Huset har ett funktionellt kök med en trevlig matplats i anslutning till stora öppningsbara glaspartier. Ett synnerligen vackert attefallshus.

New England Attefallshusgarage

Attefallshus sekelskifte 25 kvadrat Njutning 9 (1920x1080)

Animerad visualisering skapar genuin känsla

Att få sitt hus animerat gör att man får en bättre uppfattning om hur huset kommer att vara. Vi är duktiga på att förmedla en realistisk känsla genom våra visualiseringar. Klicka på bilderna och titta närmare på exempel  på animerade visualiseringar (klippen skall ses i 1080p för bästa upplevelse)

Attefallshus 25 kvadrat Romantik

Attefallshus The Epic Wave tredje vågen

PL001668Arkitektur och visualisering